Reisgidsen voor Oostenrijk

Inspiratie voor onderweg

Op deze pagina vind je een aantal inspirerende reisgidsen, die je kunnen helpen van je vakantie een echt succes te maken.

Capitool reisgids Oostenrijk

Capitool reisgids Oostenrijk

Teresa Czerniewicz-Umer

De reisgidsen van Capitool staan bekend om hun praktische informatie, vele foto's en duidelijke afbeeldingen en kaarten. Dat alles vind je ook in deze reisgids terug.

De reisgids is kwalitatief goed uitgevoerd. Per regio worden bijzondere plekken kort en duidelijk aangegeven. Daarna volgen uitgebreide beschrijvingen van oa. Wenen (70 pagina's!), Salzburg (33 pagina's), Burgenland en Tirol.

Ook vind je in de gids tips voor vervoer en goede restaurants. Een echte aanrader!

De reisgids heeft 384 pagina's.

Te bestellen bij bol voor € 26,99

Hoe overleef ik mijn vakantie?

Hoe overleef ik mijn vakantie in Duitsland, Oostenrijk & Zwitserland

Francine Oomen

Erg leuk woordenboekje voor de kinderen (tot ca. 12 jaar) met grappige, maar ook hele nuttige tips, zoals hoe het zit met de openingstijden van winkels.

Natuurlijk staat het boek boordevol goede survivaltips, zoals 'Hoe overleef ik de camping'. Erg handig zijn de praktische zinnetjes in Nederlands-Duits, met daarachter aangegeven hoe je het in het Duits moet uitspreken.

Het boek is opgevrolijkt met de bekende hoe-overleef-ik tekeningen

Te bestellen bij bol voor € 7,50

1000 plekken

Duitsland, Zwitserland & Oostenrijk

1000 plekken die je echt gezien moet hebben

In dit boek van Hans van Cuijlenborg en Rob de Ridder vind je 1000 mooie en boeiendse plekken in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

De plekken varieren van straten en gebouwen tot bijzondere zichtlocaties.

Het is een uitermate praktische gids, met op elke bladzijde een prettige, compacte beschrijving van 'de plek die je gezien moet hebben'. Vaak staat er ook een fotootje bij.

Te bestellen bij bol voor € 19,95

Tips Reisgidsen Oostenrijk